Medverkan

En av fördelarna med att ha sitt barn på Ettan är möjligheten att påverka verksamheten. Det är viktigt att alla vårdnadshavare deltar på olika sätt för att verksamheten ska fungera. Exakt hur vårdnadshavares medverkan på Ettan ser ut har varierat genom åren. Det är vårdnadshavarna själva som bestämmer hur verksamheten ska vara utformad. 

Just nu finns dessa forum för medverkan:

Fixardagar
Vi träffas och fixar praktiska saker som att måla lekstugan, fixa i trädgården och sy gardiner. Detta gör vi en gång per termin. Under dessa dagar är samvaron lika viktig som sakerna vi gör!

Fixarveckor
Varje familj har en fixarvecka per termin. På sommarhalvåret kör ni skräp till återvinningen samt klipper eventuellt gräs. På vinterhalvåret kör ni skräp till återvinningen samt skottar eventuell snö. Det är allt!

Fri aktivitet
Ett annat roligt och uppskattat inslag i verksamheten är om du som vårdnadshavare vill hitta på något tillsammans med barnen (och personalen). Till exempel att snickra, måla, baka, sjunga eller följa med på utflykt. Du kanske kan bjuda in till studiebesök på din arbetsplats eller till något annat spännande ställe?

Fixargrupper
Älskar du att fixa festligheter? Är du en fena på marknadsföring? Eller trivs du med att jobba praktiskt med diverse verktyg i handen? Gå med i någon av Ettans fixargrupper! Varje grupp innehåller en representant från styrelsen plus några vårdnadshavare. Just nu har vi grupperna:

  • Kultur och fest
  • Kommunikation och marknadsföring
  • Fastighet och utemiljö

Kontakta styrelsen om du vill veta mer om fixargrupperna.

Styrelsen
Du som verkligen vill vara med och påverka verksamheten och ditt barns tid i förskolan ska gå med i styrelsen. Antingen som ordinarie ledamot eller ersättare (suppleant).

Läs mer om styrelsen

Ettans mål är att barnen ska ha det så bra som möjligt under sin förskoletid. Men också att bygga nätverk och trygghet mellan vårdnadshavare och barn inför resterande skoltid och livet.

För att ditt barn ska kunna börja hos oss behöver du endast göra följande:

1
Anmäl intresse
2
Bli kontaktad
3
Kom på besök
4
Ansök om plats

Börja hos oss

Lämna detta fält tomt